Informatie
Tekst [Doe het zelf]

Doe het zelf

Wilt u alles zelf doen? Uitvaart-Garant biedt de mogelijkheid om alles zelf te doen, maar met de garantie dat er niets mis kan gaan. Uitvaart-Garant levert een handleiding waarin de belangrijkste zaken omtrent het regelen van de uitvaart worden genoemd.

U maakt zelf de afspraken met de begraafplaats of het crematorium. Ook zorgen wij ervoor dat u de juiste formulieren krijgt en dat deze gecontroleerd worden voordat ze naar de administraties gaan.

U doet zelf de aangifte van overlijden bij de gemeente. Uitvaart-Garant levert een model draaiboek. U vult het draaiboek zelf in, maar Uitvaart-Garant kijkt vervolgens wel of alles klopt en kan. Mocht iets niet kunnen dan geeft een medewerker graag advies. Uitvaart-Garant controleert de voor de uitvaart benodigde papieren en geeft een verklaring inzake art. 8 Wlb af.

Via Uitvaart-Garant kunt u het benodigde vervoer regelen. Er is een ruime keuze aan vervoersmiddelen voor uitvaarten. In de standaard pakketten van Uitvaart-Garant wordt er gereden met een grijze of zwarte Cadillac waarbij het van de situatie afhankelijk is met welke kleur er gereden gaat worden. Mocht u toch een specifieke voorkeur hebben voor een kleur of type rouwauto dan is dit tegen meerprijs ook mogelijk.

Mocht de begraafplaats of het crematorium u niet rechtstreeks willen helpen dan geeft Uitvaart-Garant de nodige garanties af en zorgt voor de betaling.

Wilt u meer informatie over een eventueel pakket en wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan op de tarieven pagina of neem contact op via 070 - 355 42 07. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Uitvaart-Garant Pakketten

Bij Uitvaart-Garant werken we met pakketten waarbij we met iedere situatie rekening proberen te houden. Een uitvaart vindt maar één keer plaats, het is belangrijk dat dit goed gaat en alles verloopt zoals u dat wilt. Het is daarom ook mogelijk om alle pakketten uit te breiden. Klik op een van de onderstaande pakketten, of kijk op de tarievenpagina om alle mogelijkheden te bekijken.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Heeft u nog vragen? Bel dan met 070 - 355 42 07 of neem contact met ons op via het contactformulier. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Atropos.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM