Informatie
Tekst [Dieren]

Dieren

Een dier is vaak meer dan dat, het is een lid van de familie. Het is daarom niet zo gek dat je het trouwe beestje een gepast afscheid wilt geven. zaken omtrent het regelen van de uitvaart worden genoemd.

Uitvaart-Garant kan hierbij helpen en heeft hiervoor een eigen zusterbedrijf genaamd 'Artemis'. Wij regelen de nodige afspraken en bespreken met je wat je een gepast afscheid vind. Dit contact zal telefonisch, per e-mail of op kantoor plaats vinden.

Er zijn verschillende soorten kistjes en 'dozen' speciaal voor huisdieren. Wij adviseren je graag over het maken van de juiste keuze.

Het is mogelijk om de keuze te maken om te begraven of te cremeren, echter is dit momenteel beide nog beperkt in locaties.

Wil je meer informatie over een eventueel pakket? Neem dan contact op via 070 - 355 42 07. Ons personeel staat je graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Uitvaart-Garant Pakketten

Bij Uitvaart-Garant werken we met pakketten waarbij we met iedere situatie rekening proberen te houden. Een uitvaart vindt maar één keer plaats, het is belangrijk dat dit goed gaat en alles verloopt zoals u dat wilt. Het is daarom ook mogelijk om alle pakketten uit te breiden. Klik op een van de onderstaande pakketten, of kijk op de tarievenpagina om alle mogelijkheden te bekijken.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Heeft u nog vragen? Bel dan met 070 - 355 42 07 of neem contact met ons op via het contactformulier. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Atropos.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM