Informatie
Tekst [Baby en kind]

Baby & kind

Het verliezen van een kind is ongelofelijk zwaar. Opeens moet er daarnaast ook erg veel geregeld worden. Als ouders wilt u het beste voor uw kind, ook in deze situatie.

Ziekenhuizen willen hierin mee gaan en geven graag hun advies. Zij adviseren vaak om op zulke momenten met speciale uitvaartverzorgers voor baby's en kinderen in zee te gaan. Dit advies is mooi, maar in de meeste gevallen ook kostbaar. Helaas wordt er in deze situatie veel misbruik gemaakt. Hoe weet u wat de goede keuze is?

Er is maar één goede keuze en dat is die van uzelf. Wilt u het beste, maar niet duizenden euro's kwijt zijn aan een speciale uitvaartverzorger? Uitvaart-Garant biedt een betaalbare oplossing, maar met dezelfde eerbied en respect.

Uitvaart-Garant werkt volgens het principe dat u veel zelf (mag) doen. Iets wat in deze situaties juist extra 'mooi' kan zijn. U regelt zelf de afspraken met de begraafplaats of het crematorium, doet aangifte bij de gemeente, en maakt zelf een draaiboek. Dit alles uiteraard wel met een toeziend oog van Uitvaart-Garant zodat alles goed geregeld is.

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u de zekerheid van een uitvaartverzorger wil zodat alles uit handen wordt genomen. Dit is ook mogelijk via ons moederbedrijf Atropos B.V..

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 070 - 355 42 07. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Uitvaart-Garant Pakketten

Bij Uitvaart-Garant werken we met pakketten waarbij we met iedere situatie rekening proberen te houden. Een uitvaart vindt maar één keer plaats, het is belangrijk dat dit goed gaat en alles verloopt zoals u dat wilt. Het is daarom ook mogelijk om alle pakketten uit te breiden. Klik op een van de onderstaande pakketten, of kijk op de tarievenpagina om alle mogelijkheden te bekijken.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Heeft u nog vragen? Bel dan met 070 - 355 42 07 of neem contact met ons op via het contactformulier. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Atropos.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM