Informatie
Tekst [Informatie]

Wat is Uitvaart-Garant

Uitvaart-Garant is niet de enige aanbieder van budget uitvaarten. Er komen steeds meer ondernemers die hierin hun slag willen slaan. Wat maakt Uitvaart-Garant anders?

Uitvaart-Garant is een zusterbedrijf van uitvaartverzorging Atropos B.V. Het fundament van het bedrijf bestaat daarom uit een groep van professionele uitvaartverzorgers die 24 uur per dag, 7 dagen per week actief zijn binnen de branche.

Daarnaast bespaart u op kosten doordat veel via de telefoon en e-mail met u wordt geregeld. Nadat u ons gebeld hebt om het overlijden door te geven zal er door een professionele uitvaartverzorger contact met u worden opgenomen. Hij of zij maakt dan telefonisch de verdere afspraken. Wilt u liever een persoonlijkere situatie? Dan is het ook mogelijk om bij ons op kantoor te komen.

Het basispakket van Uitvaart-Garant biedt een waardig afscheid waarbij u zelf de optie hebt hoe dit zal worden ingevuld. De uitvaartverzorger zal daarbij de leiding nemen in wat er binnen het budget mogelijk is. Er zijn diverse voorbedachte pakketten waar u gebruik van kunt maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk dit naar uw wensen aan te vullen.

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u de zekerheid van een uitvaartverzorger wilt zodat alles uit handen wordt genomen. Dit is ook mogelijk via ons moederbedrijf Atropos B.V..

Bij de meeste budget aanbieders wordt er verwacht dat er van te voren contant betaald moet worden of dat u een machtiging voor de betaling moet afgeven. Uitvaart-Garant neemt van tevoren duidelijk met u door wat de kosten van de uitvaart zijn en stuurt u achteraf pas een rekening. Dat is wel zo fijn als het geld niet direct beschikbaar is.

Wilt u meer informatie over een eventueel pakket? Kijk dan op de tarieven pagina of neem contact op via 070 - 355 42 07. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Uitvaart-Garant Pakketten

Bij Uitvaart-Garant werken we met pakketten waarbij we met iedere situatie rekening proberen te houden. Een uitvaart vindt maar één keer plaats, het is belangrijk dat dit goed gaat en alles verloopt zoals u dat wilt. Het is daarom ook mogelijk om alle pakketten uit te breiden. Klik op een van de onderstaande pakketten, of kijk op de tarievenpagina om alle mogelijkheden te bekijken.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Heeft u nog vragen? Bel dan met 070 - 355 42 07 of neem contact met ons op via het contactformulier. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Atropos.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM