Tekst [Contact]

Contact

Telefoon: 070-355 42 07

Dit telefoonnummer is bereikbaar tijdens werktijden (maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17.00 uur, met uitzondering van feestdagen).

Buiten werktijden krijgt u een medewerker van onze telefoonservice te spreken. Zij zullen uw boodschap aannemen en door geven aan de dienstdoende uitvaartverzorger. deze neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Buiten de kantooruren zal de uitvaartverzorger u alleen helpen om de eerste strik noodzakelijke zaken te regelen. (Vervoer van de overledene e.d.).

Extra service buiten werktijden kunnen worden door berekend.

(zie de tarieven).

 

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Uitvaart-Garant Pakketten

Bij Uitvaart-Garant werken we met pakketten waarbij we met iedere situatie rekening proberen te houden. Een uitvaart vindt maar één keer plaats, het is belangrijk dat dit goed gaat en alles verloopt zoals u dat wilt. Het is daarom ook mogelijk om alle pakketten uit te breiden. Klik op een van de onderstaande pakketten, of kijk op de tarievenpagina om alle mogelijkheden te bekijken.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Heeft u nog vragen? Bel dan met 070 - 355 42 07 of neem contact met ons op via het contactformulier. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Atropos.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM