Tekst [Bedrijfsprofiel]

Bedrijfsprofiel

Uitvaart Garant is een handelsnaam van Atropos B.V. Uitvaartverzorging. Uitvaart-Garant maakt gebruik van de mensen en het materieel van Atropos B.V.

Atropos Uitvaartverzorging combineert al meer dan 97 jaar ervaring met een eigentijdse benadering. Atropos adviseert niet alleen over een waardige invulling van het laatste afscheid, maar zorgt tevens voor een onberispelijke uitvoering. Atropos Uitvaartverzorging beschikt over eigen voorzieningen die een stijlvolle afwikkeling garanderen.

We hebben de flexibiliteit in kennis, kunde en kracht om adequaat te reageren. Bijvoorbeeld waar het de vormgeving en inhoud van het rouwdrukwerk betreft. Onze flexibele opstelling blijkt verder onder meer uit het feit dat wij dag en nacht persoonlijk bereikbaar zijn.

Dit alles zorgt ervoor dat ook de uitvaarten verzorgd door Uitvaart-Garant aan een hoge kwaliteit voldoen.

Atropos B.V. is tevens een onderdeel van de uitvaartgroep 'Finitatem Vitae'. Dit is een groep van samenwerkende professionele uitvaartverzorgers in de regio Haaglanden. Samen streeft de uitvaartgroep naar het delen van expertice, kennis en materieel om zo de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen garanderen.

Wilt u meer informatie over Atropos? Bezoek dan www.atropos.nl

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Uitvaart-Garant Pakketten

Bij Uitvaart-Garant werken we met pakketten waarbij we met iedere situatie rekening proberen te houden. Een uitvaart vindt maar één keer plaats, het is belangrijk dat dit goed gaat en alles verloopt zoals u dat wilt. Het is daarom ook mogelijk om alle pakketten uit te breiden. Klik op een van de onderstaande pakketten, of kijk op de tarievenpagina om alle mogelijkheden te bekijken.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Tekst [Uitvaartpakketten1]

Heeft u nog vragen? Bel dan met 070 - 355 42 07 of neem contact met ons op via het contactformulier. Ons personeel staat u graag te woord.

Uitvaart Garant logo
Uitvaart Garant
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Atropos.nl | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM